Продава Деловен простор во нас. Д. Маало

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Деловен простор
Град / Општина: 
Скопје / Д. Маало
Цена: 
450 eur
Квадратура: 
75 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
101
Деловен простор на приземје, со излог, 75м2 отворен концепт, со сопствен санитарен чвор.

Контактирајте не