Издава Стан во нас. Центар - Универзална

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Центар - Универзална
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
33 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
338
Комплет опремена гарсоњера во Буњаковец, со ниски трошоци за одржување

Контактирајте не