Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
150 eur
Квадратура: 
44 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
335

Контактирајте не