Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
150 eur
Квадратура: 
40 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
334
реновиран

Контактирајте не