Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
200 eur
Квадратура: 
36 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
333
Комплетно опремен , нов и невселуван стан во Кисела Вода

Контактирајте не