Издава Стан во нас. Д. Маало

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Д. Маало
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
70 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
106
Трособен празен стан со елементи од кујна, во понова зграда, во близина на силбо.

Контактирајте не