Издава Деловен простор во нас. Centar

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Деловен простор
Град / Општина: 
Скопје / Centar
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
55 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
64
Празен стан со елементи од кујна.

Контактирајте не